Hollandse Rading - Soest-Zuid 15 april 2021

Volmaakte rust.

Met de trein naar Hilversum en vandaar overgestapt voor Hollandse Rading. Een ANWB-wandeling van 13 km naar het station Soest-Zuid. De typische bogen van de bovenleiding tussen Hilversum en Utrecht weer eens gezien. Onder de rijksweg door en daarna het bos in. Richting Lage Vuursche om daar de wat uitgestorven horeca in de Dorpsstraat te bekijken. Het straatje uit ging het even mis. Ik kwam bij een ingang van het met prikkeldraadhekken en camera's omgeven terrein van Bea. Lijkt wel of ze wat angstig van aard is.

Ik zou door een beukenbos gaan, maar helaas een flink end omgelopen. Ik wijt het maar aan de beschrijving en niet aan mij. Ik ben immers voortdurend oplettend van aard. Gelukkig in de verte de provinciale weg gezien en daar heen gewandeld, hier en daar door de bagger. Weinig medewandelaars ontmoet. Ook geen wild. Nou ja, een paar spechten gezien/gehoord.

Bij restaurant Het Spiehuis over een eigen weg. die toch toegankelijk was, gelopen tot de spoorlijn Baarn-Utrecht Overvecht. Ook daar de mist ingegaan. Een paddestoel niet opgemerkt. Had een klein bochtje naar de Soesterduinen moeten maken, maar bleef langs de spoorlijn. 13,1 km volgens de Ommetjes app, dus tevreden over mijn prestatie. Terug eerst naar Baarn, daar de trein naar Amsterdam zien wegrijden en vervolgens besloten om niet te wachten op de volgende, maar de andere kant op te gaan naar Utrecht Overvecht. Er leiden immers veel wegen naar …......Foto's